Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Lista över alla transaktioner på markerade konton

Hej! I den tidigare versionen fanns, förutom ver. och kontokontroll en funktion där man fick fram en tabell med alla transaktioner på alla konton för året. Är denna funktion borta?!
Hälsningar,
Ana

Kommentarer

 • Menar du verifikationslistan i verifikationsregistreringen? Den hittar du isåfall under Öppna-knappen i verifikationsregistreringsfönstret. Se bild:

  Bifogad fil:

  Elisabeth Admin
 • Nej, det var en tabell med alla konton nedåt och alla månader åt höger. Man kunde markera alla perioder och få upp alla transaktioner på alla konton. Jättebra sökfunktion.

  Fanns i menyn där konto- och ver kontroll fanns.

  Kan inte komma ihåg vad det hette...

 • Okej, du menar Konto/transaktionskontroll. Den finns numera under Aktivitet – Kontroll/analys – Ekonomiöversikt (eller snabbvalsknappen Ekonomiöversikt uppe i menyn). Här ska du välja Månadsöversikt i rullgardinsmenyn längst till höger som heter Rapporter.

  Elisabeth Admin
 • Tack. Går det inte längre att markera allt för att i samma lista få alla transaktioner? Som det verkar nu så är det ett konto och en månad i taget.

 • Hej Ana

  När du trycker på Utskrift bocka för "Liggande A4" så får du plats med samtliga månader.

  Elisabeth Admin
 • Hej,

  Jag menar inte så.

  Förut kunde man markera alla perioder och konton och välja transaktioner, då fick man en lista på alla transaktioner. Denna kunde sorteras per datum, belopp etc...

  Kan inte se att jag kan markera mer än ett fält i tabellen och välja spec för att se transaktionerna på kontot och månaden. Tidigare kunde man alltså markera flera fält och hela tabellen om man så ville.

  Hälsningar,
  Ana

 • Okej, jag lämnar detta vidare till programmerarna som ett önskemål för detta fungerar inte just nu. Ett annat alternativ är att du väljer att öppna rapporten i excel där det finns fler arbetsmöjligheter. Klicka på knappen Mer och därefter Excel så öppnas rapporten i ditt Excel-program.

  Ha en fortsatt bra dag!

  Elisabeth Admin
 • Ok, tack!

  Hoppas det går att lösa, det var ett väldigt bra sök- och urvalsverktyg!

  Hälsningar,
  Ana

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.