registrera faktura som betald

Hej hur ändrar jag en faktura så den står som betald? Har precis börjat med ert program
(Uppdaterad )

Kommentarer

 • Hej!
  För att ändra status till betald gör du en betalning av fakturan.
  Under snabbvalet Inbetalningar markerar du den faktura det gäller och därefter klickar du på knappen "Betalning". Ange konto, datum och belopp och klicka därefter på OK.
  När du är klar med betalningarna ska du uppdatera betalposterna. Det gör du genom att välja knappen "Uppdatera".

  Gunilla Support
  (Uppdaterad )
 • Jag får inte fram fakturan där ska jag göra något i fakturaregistreringen först?Jag skapade faktura sen körde ut. Ska det bytas status någonstans när man skickat den först eller göra något annat?

  (Uppdaterad )
 • Hej igen!
  När du har skrivit ut en faktura så ska du uppdatera den till reskontran. Du kan göra det under Aktivitet - Uppdatera utskrivna fakturor. När det är gjort kan du göra inbetalningen.
  Gunilla Support
 • Nu gick det, tack
  (Uppdaterad )
 • Hej Finns det ett urval/en rapport att skriva ut som visar "icke betalda fakturor" (vid ett viss datum), dvs "ett netto" av 1510/Kundfordringar? Mvh/Hans

  (Uppdaterad )
 • Du kan gå under Faktureringsmodulen och vidare till  Utskrift - Reskontra- Reskontralista. Under Reskontrakonto kan du fylla i 1510 och få fram vilka fakturor som är obetalda.
  Mattias
  (Uppdaterad )
 • Leverantörsreskontran
  Hur reg jag en lev faktura  som betald? Jag har inte börjat betala via fil ännu, utan reg bara i reskontran samt vill reg betalningen manuellt för att få den som "betald i reskontran"
  jolana
 • Hej!

  Det gör du genom att gå in i Leveratörsreskontran, klicka på knappen Betala fakturor. Se till att du har inställt på Direktbetalning. Markera sedan fakturan, klicka på Betala. Ange konto, belopp och datum. Tryck på OK. Har du flera fakturor upprepar du detta tills alla fakturor ligger i den nedre rutan. När du är klar trycker du på Uppdatera för att bokföra betalningarna.

  Med vänliga hälsningar
  Kristina Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.