Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Ändra utgående e-post text

Hej!

Jag undrar hur man ändrar default texten som kommer med när man skickar t ex fakturor via e-post? Behöver ändra det till mer personligt men också anpassa till ett annat språk, hur gör man?

Kommentarer

 • Hej Fredrik,
  Du kan gå in under arkiv, företagsuppgifter - fakturering och på fliken övrigt kan du lägga in en mera personlig signatur på dina mail som du skickar automatiskt från programmet.

  Marie Support
 • Det har jag gjort. Tyvärr följer er standardtext med först, vilket är störande i och med att vi skickar fakturor till utlandet. Ni har inte ens skrivit "Hej" i början. Hur löser vi detta?

 • Hej,

  Jag lägger in detta som ett önskemål så ska vi se om vi kan justera funktionen ytterligare. Det som givetvis går att göra tills vidare är att du mailar dina fakturor manuellt, men det kanske egentligen inte är önskvärt.

 • Hej Fredrik,

  Observera att en eventuell mailsignatur du har under arkiv - grundinställningar - fliken epost går med i mailet. Är det möjligen här du har den text som du menar med vår standardtext? Annars finns ju möjligheten att lägga in precis den text du önskar.

  När du är inne under fakturautskrift kan du även på raden ämnesrad ePost skriva in en personlig ämnesrad. Exempelvis från "Här kommer faktura X från Bolaget Y till:
  Hej! Här kommer er faktura på köpet från bolaget Y.

 • Hej,
  jag känner till möjligheterna att ändra både ämnet och signaturen. Det stoppar dock inte ert standardmeddelande. Dvs allt före (syftar på ämnet) och efter ert standardmeddelande kan jag ändra. Men problem kvarstår att ert svenska standardmeddelande utan ens en hälsningsfras är kvar. Vänligen få till en lösning så fort som.

  Tack på förhand!

 • Hej!

  Se bifogad bild där jag inte kan se något standardmeddelande på svenska. Ämnesraden är på engelska och hela hälsningsmeddelandet. Är det på något annat ställe du tänker?

  Bifogad fil:

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.