Anstånd deklaration

Jag har tidigare skickat byråanstånd till Skatteverket. Jag behöver komplettera med en kund till. Om jag skapar ansökan får jag jag upp alla kunder. Skall jag skicka alla kunder igen eller går det att bara skicka den nya kunden.

Kommentarer

 • Hejsan!
  Det man brukar göra är att bara skicka in den nya personen på anståndet.
  Troligen har du missat att Registrera datum när du sökte första anståndet, för då ska kryssen för att söka anstånd bytas ut mot ett Datum för att anstånd är sökt.

  Men du kan göra det nu i efterhand. Ska din ansökan som den såg ut sist (dvs utan den nya personen). När du har ansökan Byråanstånd framför dig så klickar du på knappen Registrera datum. Då får du dagens datum på att anstånd är sökt.
  Nu kan du sedan gå in i klientlista anstånd och då bara markera den nya personen och Skapa ansökan. Då är det bara en personen som kommer in på ansökan.

  Ändra gärna löpnumret uppe till vänster till nr 2 så är det tydligare att detta är din andra ansökan. Efter att ansökan är gjord så klickar du Registrera datum igen så blir även den här personen med på listan över vilka du sökt anstånd på i år (med datum för ansökan)
  Marie Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.