Till senaste kommentaren

Bifoga dokument till fakturor som skickas via e-post

Hej

Jag vill skicka fakturor via e-post till mina kunder. Hur gör jag om jag vill bifoga bilagor till fakturorna?

(Uppdaterad )

Kommentarer

 • Hej Belinda,

  Du kan i fakturaregistreringen via fliken Extrauppgifer kryssa för rutan bifoga PDF-bilagor, då kommer alla PDF-dokument du kopplat via knappen dokument att följa med i mailet.

  M v h

  (Uppdaterad )
 • Hej,

  Hur är det med kunder som enbart kan ta emot en fil per mail? I nuläget får jag skicka till min egen adress för att sedan slå ihop filerna manuellt och sedan skicka vidare till kunden. Finns någon funktion för att direkt i programmet få filerna ihopslagna eller kan ni lägga in denna funktion i framtida uppdatering?

  (Uppdaterad )
 • Hej Daniel,

  Det finns tyvärr ingen funktion i programmet för detta så det kräver en manuell handpåläggning. Jag har framfört er synpunkt vidare till programutvecklingen men då jag inte hört detta problem tidigare är jag rädd för att det inte kommer att prioriteras så högt (såvida inte flera andra kunder har samma problem givetvis).

  M v h

  (Uppdaterad )
 • Hej!
  Har ungefär samma problem, kunden scannar sin leverantörsfakturor och vill ha allt i samma fil.
  Mvh
  Karin
  (Uppdaterad )
 • Hej
  Vi har samma problem. Fler och fler kunder kräver att allt ligger i en och samma fil.

  (Uppdaterad )
 • Hej!

  Vet att det finns önskemål om detta sen tidigare och att det ligger som ett förslag inför kommande versioner och adderar er till detta önskemål.
  Tyvärr kan jag inte säga när eller om detta kommer implementeras, tillsvidare kan man göra som Daniel beskriver ovan även om jag förstår att detta inte är optimalt. 


  Mattias
  (Uppdaterad )
 • Var hittar jag fliken "Extrauppgifter"?

  Det är inte alltid som bilagor ska bifogas. Är alternativet tvingande, dvs måste man bifoga en bilaga, eller kan man välja att avstå om bilaga inte finns?
  (Uppdaterad )
 • Hej!

  Se bilden nedan från fakturaregistreringen och fliken Extrauppgifter. Bifoga PDF-bilagor är inte tvingande utan gäller bara för den faktura man aktiverar det på.

  (Uppdaterad )
 • Går det fortfarande inte och skicka allt i en fil ?
  De flesta våra kunder vill ha allt i en fil annars kommer inte bilagan med in i systemet och jag får skicka bilagorna igen i efterhand då de saknas säger de.
  Malin Carlsson
  (Uppdaterad )
 • Hej,

  Nej tyvärr är detta inte något som vi har implementerat än, tar med som ett önskemål och hoppas att vi kan få till det i kommande versioner.

  Med vänlig hälsning
  Jesper Support
  (Uppdaterad )
 • Finns det en generell inställning för bifogade filer? Har en kund som alltid kommer fakturera med bilagor och det tar ju tid att sitta och klicka i det på varje faktura.
  Kajsa
 • Hej!

  Tyvärr finns det inte någon sådan inställning. Förstår att det hade underlättat när man har kunder som alltid bifogar bilagor.

  Med vänliga hälsningar
  Evelina Support
 • Du får gärna ta med till teknikerna att detta hade varit bra att ha som alternativ. Nu när denna funktionen saknas behöver jag gå in på varje faktura, (denna gången ca 70 st), och klicka på fliken extrauppgifter och sen klicka på bif. fil. Inte så smidigt. 🙁
  Kajsa
 • Absolut, jag hör dig. Jag ska ta det vidare!


  Med vänliga hälsningar
  Evelina Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.