Uppdateringar av Björn Lundéns böcker

Hej! Många av era böcker är utan tvekan mycket användbara i min verksamhet för en enskild firma. Regelverk som avhandlas i dessa böcker förändras "ständigt och jämt" .Jag undrar därför om jag kan räkna med uppdateringar vid viktiga förändringar eller om jag måste bevaka detta själv? Av min fråga framgår kanske att jag inte är inställd på att köpa e-böcker.

Kommentarer

 • Hej David,

  Om det är stora ändringar i regelverk det handlar om så kommer det en ny upplaga. När man köpt något ifrån oss så får man mejl med info när det kommer en ny upplaga av en bok. Nya upplagor kommer oftast ca 1 gång per år, ibland mer sällan beroende på bok förstås.

  Med vänlig hälsning
  Linnea Kundtjänst/säljfrågor
 • Hej.
  Jag tittar på boken Anställda praktisk handbok för arbetsgivare.
  Är det den senaste versionen som ni har som man kan beställa? Det är väl i början av året som det kommer ny version av den boken så det inte är någon ny version på ingång?

  Mvh Johanna


  Johanna Zetterlund
 • Hej Johanna,

  Ja precis, det stämmer att det är den senaste versionen du kan köpa via vår hemsida. Har du vidare funderingar kan du kontakta mig direkt på emma.carlsson@bjornlunden.se.

  Mvh
  Emma
  Emma

 • Ja precis, det stämmer att det är den senaste versionen du kan köpa via vår hemsida.
  Drew Hardy
 • Hej!

  Finns det någon planerad ny upplaga av Bokföring och bokslut i enskild firma?
  Jag ser att den har några fler år på nacken än de flesta av era andra böcker. Eftersom behovet inte är akut vill jag ogärna köpa nu om det sen kommer en ny upplaga i vår.

  Hälsningar
  Anna
  Anna
 • Hej Anna,

  De som är ansvarig över böckerna och när och hur de behöver uppdateras håller på att se över vilka böcker som ska uppdateras under 2023 just nu. Så jag kan inte svara på den frågan. Du kan hålla koll på vår hemsida eller återkomma längre fram med frågan igen. Jag vet att både bokföringsboken och bokslut i enskild firma uppdaterades våren 2022 samt 2019 senast.
  Jenny Kundtjänst/säljfrågor
 • Kundnr: 101729
  Hej!
  Har strax efter årsskiftet med genomfört bokslut meddelat Er att jag inte önskar förnya prenumerationen av bokföringsprogrammet. Har inte fått någon bekräftelse!

  Med vänlig hälsning
  Bertil Tonnvik
  Bertil Tonnvik
 • Hej Bertil! Detta är mycket märkligt, jag kontrollerar detta omgående och ser till att du får en bekräftelse.

  Önskar er en toppendag!

  Mvh Erik
  Erik Kundtjänst/säljfrågor

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.