Till senaste kommentaren

export till BL Bokslut är inte möjligt

Hej,
Jag har gjort säkerhetskopiering och aktiverat bokslut för räkenskapsåret 2019-01-01 till 2019-12-31. När jag sen vill göra BL Bokslut kommer följande upp. Vad behöver jag göra för att komma vidare?


Kommentarer

 • Hej Anders,

  BL Bokslut är ett separat bokslutsprogram och som du i dagsläget inte har på din licens. Läs mer om programmet via länken nedan. Återkom till oss om du vill köpa programmet, lättast då är att du ringer oss på 0650-541400.

  https://www.bjornlunden.se/bokslutsprogram

  Att du aktiverat bokslut på ditt räkenskapsår inne i bokföringsprogrammet innebär att nya verifikat du bokför på det räkenskapsåret hamnar i den så kallade bokslutsperioden och inte belastar resultatet för den sista månaden på ditt räkenskapsår. Har du t.ex. ett räkenskapsår som slutar sista december och aktiverar bokslut så hamnar nya verifikat på datum 20191231 men belastar bokslutsperioden och inte december månad. Det blir som en trettonde period kan man säga. När du skriver ut bokföringsrapporter kan man välja tom bokslutsperioden för att få med samtliga verifikat under året.  M v h

  Anders Engman

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.