Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Leveransdatum syns ej på fakturautskriften

Hej!

Jag vill ha datum på varje tillfälle jag varit hos kunden på fakturan men den syns inte på förhandsgranskningen!

Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej Lina,

  Jag antar att du menar fakturadatum och förfallodatum. Om du i fakturaregistreringen klickar på förhandsgranska syns inte dessa datum då den knappen endast är till för att snabbt se hur fakturan kommer att se ut. Om du däremot efter att ha sparat fakturan går till fakturautskrift eller utskrift - kunddokument - faktura och där förhandsgranskar fakturan så ser du datumen.

  M v h

  Anders Support
 • Det jag är ute efter är att före varje orderrad på fakturan så vill jag ha en egen kolumn med det datum då ordern är utförd, i mitt fall det datum som jag har varit hemma hos kunden och utfört tjänster som jag sedan specificerar i antal h, kostnad per timme osv.

  När jag skriver in fakturan så har jag en kolumn som heter lev. datum längt till höger som inte syns på utskriften, trots att den är sparad som den ska samt att allt jag har lagt in under benämningar är nu borta från både förhandsgranskning samt utskrift... jag blir tokig!

 • Hej igen Lina!

  Då kan du ställa in i Fakturaregistreringen att du vill ha kolumner för Datum from och Datum tom. Det gör du under Mer-knappen i Fakturaregistreringen och sen Inställningar.

  Du behöver också lägga till dessa två datafält i fakturamallen för att de du registrerar där ska synas på fakturan. Det gör du under Arkiv - Blanketter. Här kan du se en film eller läsa dig till hur du gör det.

 • Okej nu har det löst sig, det datafält jag var ute efter visade sig heta OrderLeveransDatum.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.