Digital inlämning

Hej, jag har gjort min första digitala inlämning av årsredovisningen, jag undrar om även årsstämmoprotokollet följer med eller måste skickas via brev till bolagsverket?

mvh Veronica Wirsborg
kundnummer 33349


Veronica Wirsborg Sifferbyrå Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!

  Årsstämmoprotokollet följer inte med till Bolagsverket i den digitala inlämningen eftersom det i de flesta fall inte behövs skickas in.
  Sedan 1 januari 2017 så behöver man inte skicka årsstämmoprotokollet om det bara är beslut om vinstutdelning på årsstämman och inga andra ändringar som har beslutats på stämman. Har man valt ny styrelse, revisor eller beslutat om andra ändringar så måste man skicka in årsstämmoprotokollet. Du får isåfall skicka in det på papper.
  Clara Support
 • Jag kan inte skicka Årsredovisningen från BL bokslut. Jag ser ikonen men den går inte att klicka på. Vad gör jag för fel?
  Emelie Söderlund
 • Hej Emelie.

  Gå tillbaka till fliken "kontroller". Du måste först göra denna sida helt klar innan du kan gå vidare till "digital inlämning".
  Om det finns kontroller kvar att göra måste dessa åtgärdas. Då dessa är åtgärdade klickar du på knappen "Bolagsverket". Se bild:

  Får du svaret att årsredovisningen inte genererade några fel kan du gå vidare till fliken "digital inlämning". Nu är "ladda upp" knappen upplåst och du kan ladda upp din årsredovisning.

  Jenny Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.