Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Inga verifikat skapades vid manuell registrering i kundreskontran

Jag har lagt in ett tretiotal direktfakturor i systemet och dessa finns nu i kundreskontran men inte i bokföringen då jag missat att kryssa för automatisk överföring...
Men jag kan inte heller hitta underlagen så att jag kan skriva ut en rapport eller i efterhand överföra till bokföringen.
Måste jag lägga in alla på nytt så vill jag ju tömma reskontran först...

Kommentarer

 • Hej Örjan,

  Om du du kryssat för automatiskt uppdatering till bokföringen under arkiv - företagsuppgifter - fakturering - fliken grunduppgifter så kan du sedan gå till menyn utskrift - bokföringsorder - se till att du har ett aktuellt datumintervall längst upp till höger - markera aktuell fakturajournal och klicka på knappen "Till Ver" så får du bestämma ett bokföringsdatum för journalen.

  Observera att om företaget är inställt på kontantmetoden under uppläggning - momsuppgifter så skapas ingen bokföringsorder i detta fall, det blir då endast bokföring när du registrerar/uppdaterar inbetalningarna.

  Återkom om du funderar över något.

  M v h

  Anders Support
 • Jag försökte med detta men det finns inga journaler att välja...
  Har också lagt in fyra leverantörsfakturor och även där missat krysset men de funns helker inte tillgängliga - men i reskontran...

 • Hej!

  Då är nog företaget inställt med kontantmetoden under uppläggning - momsuppgifter, i detta fall ska ingen bokföring skapas vid uppdateringen utan endast vid inbetalningarna av kundfakturorna och vid betalningar av leverantörsfakturorna.

  M v h

  Anders Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.