Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Extern säkerhetskopiering av intern säkerhetskopiering

BAKGRUND
Då jag tidigare upplevt problemet med intern säkerhetskopiering vid totalt kraschad hårddisk bytte jag till extern säkerhetskopiering till extern hårddisk. Nu har jag råkat ut för extern hårddiskkrasch, varför jag avser införa hängslen och bälte, genom automatisk extern säkerhetskopiering med programmet Norton 360 av hela interna hårddisken inkl de interna säkerhetskopiorna från BL Admin (och BL Skatt).

PROBLEM
Den externa säkerhetskopieringen av hela hårddisken kräver specifikation av "ovanliga filtyper" för att även de skall komma med, i detta fall inom kategorin "finansfiler". Jag har nu noterat att datafilerna från såväl BL-Admin som BL-Skatt saknas på min första "kompletta" kopiering. Jag antar orsaken vara att de anses vara "ovanliga filtyper".

FRÅGA
Vilka filtyper skall kopieras för att mina samtliga BL-deklarations- och bokföringsdata skall inkluderas i den tillkommande externa kopieringen?

Med vänliga hälsningar

Kommentarer

  • Hej Jörgen,

    Jag är inte riktigt säker på hur Norton 360 hanterar sina säkerhetskopior, men jag antar att du behöver peka ut vilka mappar som säkerhetskopior ska tas ifrån. Du kan då peka ut följande mappar på din dator, där du hittar all data gällande både BL Administration samt BL Skatt:

    C:\Användare\Delat\Delade dokument\BLaData (detta är mappen för BL Administration)
    C:\Användare\Delat\Delade dokument\BL Skatt (detta är mappen för BL Skatt)

    Ha en fortsatt trevlig dag! 


Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.