Till senaste kommentaren

Extra lönekörning i Lön Plus

Hej!
Hur gör jag en extra lönekörning för en löneperiod? Jag har redan betalat ut månadslönen och nu vill jag betala ut en extra lön (=bonus) i samma löneperiod.
Vi har LönPlus.
(Uppdaterad )

Kommentarer

 • Hej Lotta!

  För att göra en extra lönekörning påbörjar du en ny lönekörning/löneperiod (antingen via Löneregistrering eller Aktivitet - Löneberedning - Löneperiod). Gör samma inställningar för perioden, men istället för Ordinarie lönekörning väljer du "Extra lönekörning" (se bild).  I denna körning föreslås ingen anställd, utan du får själv handplocka de som du vill registrera löner för i löneregistreringen. Den tar förstås heller inte med några eventuellt registrerade avvikelser eller fasta lönerader.

  Med vänlig hälsning

  Johan Support
  (Uppdaterad )
 • Hej, skulle behöva göra en extra lönekörning, men varför är inte det valet aktivt?  (Uppdaterad )
 • Hej Katarina,
  Anledningen till att du inte kan öppna en extra lönekörning är att du redan har en ordinarie aktiv. Det går att ha flera olika ordinarie lönekörningar aktiva samtidigt men det går inte att ha en ordinarie och en extra lönekörning aktiv samtidigt. Du måste slutföra den ordinarie lönekörningen för Tjänstemän med månadslön innan du kan köra en extra lönekörning.

  Med vänlig hälsning
  (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.