Till senaste kommentaren

Få ut bilder som importerats från DF till BLA på fil

Hej,
Jag har en kund som har avslutat vårt samarbete, nu vill denna kundens nya redovisningsbyrå få ut en bil med de importerade DF bilderna som jag kan se i BLA.
Kan jag ta ut en sådan fil? Om ja, hur gör jag.
Tack

Kommentarer

 • Hej!

  Du kan komma åt filerna genom att gå in i företaget i BL Administration och klicka på Arkiv - Systemunderhåll - Behandlingshistorik - Import/export-filer - Mer - Hämta bildfiler.


  Med vänlig hälsning

  Evelina Support
 • Från vilken tabell hämtar jag bildfiler som kommer in i vanliga registreringen av verifikat? Kundfakturor hittar jag i KundFakt, lev.fakturor i LevFakt men övriga uppladdade dokument till webben, t ex fotade kvitton som bokförs.

  Eller finns någon funktion för att hämta Alla?
  Monica
 • Hej,

  Om du vill ta ner bildfiler som finns kopplade i bokföringen så skriver du VerHuv i tabellen som du hittar under Arkiv - Systemunderhåll - Behandlingshistorik - Import/export-filer - Mer - Hämta bildfiler.

  Om du skulle vilja hämta ner alla bildfiler som finns kopplade i ett företag så kan du under Arkiv - Systemunderhåll - Rutinkod skriva allbildfilerdownload
  Då laddas alla bildfiler ner från alla år i företaget.

  Ha en fortsatt trevlig dag!

  Med vänliga hälsningar
  Angelica Support
 • Hej Angelica,
  När jag gör ditt första förslag så sparas ingen, så det verkar inte funkag.

  När jag gör ditt andra förslag så sparas det ner en massa pdf och det som är uppladdade som pdf i DF kan man öppna, men de som är uppladdade som bilder/foton ger följande felmeddelande:

  Jan
 • Hej,

  Tyvärr så är det något med exporten från Digitala Företaget och BL Administration, så när man tar ut bildfilerna som kommer från DF ur BL Administration då går det inte att öppna dom.
  Det du istället får göra är att exportera ut bildfilerna från Digitala Företaget, då går det att öppna dom.
  För att exportera dom bildfiler som ligger i Digitala Företaget så trycker du på Kundlista - välj företaget - Export - PDF.

  Med vänliga hälsningar

  Angelica Support
 • De bildfiler jag laddade ner från BLA i helgen, där de lästs in från DF till BLA, går att öppna utan problem från den sparade filen. De som däremot inte följt med vid nedladdningarna av bokföringen pga av alla fel som varit plus de som lästs ner innan BLA-funktionen infördes är naturligtvis inte med i den bildfil jag laddade ner.

  För kunder som jag som byrå inte längre har koppling till, dvs avslutad DF, kan de via sin DF exportera bilderna. Tror att de inte har funktionen Kundlista. Vilka knappar ska de (kunden med sin inloggning) trycka på för att få ner bilderna enkelt?
  Monica
 • Hej Monica,

  Dom kunderna kan tyvärr inte ta ut bildfiler själva ifrån appen, utan det måste du som byrå hjälpa dom med vid ett avslut.
  Om det är någon före detta kund som vill ha dessa bildfiler så måste du koppla på dom igen och sedan exportera ut filerna.
  Koppla då på som en Byråversion så du inte behöver betala för den kopplingen medans du tar ut filerna.

  Med vänliga hälsningar
  Angelica Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.