Till senaste kommentaren

Skriva ut fakturor utan att uppdatera (journalföra) dom

Jag är ny i BL och undrar, när jag fakturerat ett antal fakturor så vill jag trycka ut en utskrift så att chefen kan gå igenom dem. När jag sen får tillbaka dem så vill jag kunna trycka ut 1 till faktura samt uppdatera dem och journalföra dem. Kan man det? För jag har testat och när jag sen går in i faktureringen igen så kan jag inte uppdatera dem?
jag vill inte uppdatera dem först utan jag vill ha möjlighet att ändra dem efter chefen haft dem.

(Uppdaterad )

Kommentarer

 • Hej Lena.

  Precis som du säger så kan du välja att skriva ut fakturan utan att uppdatera den. När du sen önskar skriva ut den på nytt så kan du igen gå in i fakturautskriften och bocka i rutan "utskrivna" så syns den där.

  När du där ifrån har skrivit ut fakturan så ska du automatiskt hamna i rutan för uppdatering.
  Om du mot förmodan inte skulle komma till uppdateringsrutan efter att du har skrivit ut fakturan så hittar du samma fönster under Aktivitet - Uppdatera utskrivna - fakturor.

  Du kan också öppna och skriva ut fakturan direkt i fakturaregistreringen. Om du ändrar något på fakturan och sedan sparar den så kommer dock den befintliga utskriftsmarkeringen på fakturan att tas bort och du måste därför skriva ut fakturan på nytt för att kunna uppdatera den.

  Välkommen att höra av dig om du har fler funderingar!

  MVH

  (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.