Till senaste kommentaren

Lägga in kostnadsställe i fakturaregistreringen

Jag vill lägga in kostnadsställe när jag gör fakturan. Jag använder inte artiklar eftersom det handlar om hyror men div olika textrader så jag lägger in fri text. Jag kan lägga in konto, och undrar om man kan lägga till en rad med kostnadsställe i faktureringsvyn.

(Uppdaterad )

Kommentarer

 • Hej Catrin,

  Om du i faktureringsregistreringen väljer knappen MER - Inställningar - så bockar du i rutan för kostnadsställe - du får då en till kolumn som du kan registrera kostnadsställe i.

  Om du i fakturaregistreringen under fliken redovisning väljer ett kostnadsställe så blir det detta kostnadsställe på hela fakturan såvida du inte väljer något annat kostnadsställe på radnivå.

  På artiklar har du möjlighet att koppla dessa till ett kostnadsställe, då blir det automatiskt detta på raden i fakturaregistreringen när du väljer artikeln. Kopplar man en kund till ett kostnadsställe väljs detta automatiskt under fliken redovisning i fakturaregistreringen, hela fakturan får alltså detta kostnadsställe såvida man inte på radnivå väljer något annat.

  Kika in på vår hemsida https://www.bjornlunden.se/ där hittar du information som underlättar ditt företagande och effektiviserar administrationen ytterligare.

  M v h

  (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.