Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Fakturor blir inte bokförda automatiskt

Hejsan
Jag upptäckte att mina fakturor inte kommer med i bokföringen efter januari. Vad beror det på? När jag gör momsrapport kommer inte försäljningen med efter januari i år.

Med vänlig hälsning,
Erika Söderman

Kommentarer

 • Hej Erika!

  Du verkar som att du hittills har bokfört alla fakturor manuellt. Om du vill att programmet ska bokföra fakturorna ska du göra inställningar under Arkiv - Organisationsuppgifter och fliken Fakturering. Här bockar du i Bokför automatiskt och väljer om det bokföras enligt Faktureringsmetod eller Kontantmetod. Det verkar som du manuellt har bokfört enligt faktureringsmetod, alltså både fakturor och inbetalningar, men det är inställt enligt kontantmetoden i programmet. Här kan du också välja att styra verifikationerna till de verifikationsnummerserier som du har upplagda.

  Återkom om detta inte fungerar! 😀

 • Hej, Jag vill att min lönejournal/bokföirngsunderlag lön skall bokföras automatiskt, jag hittade vart jag sätter i krysset för detta, så att det sker framöver. Dock hade jag redan gjort lönen i januari och vill nu bokföra den lönen, men jag hittar verkligen inte vart jag gör detta? Please hjälp!
  Maria
 • Hej Maria!

  Om du har gjort en lönekörning utan att ha den automatiska överföringen ibockad i företagsuppgifterna så ska det skapats en bokföringsorder. Den kan du hitta under knappen Utskrift - Bokföringsorder. Markera den aktuella bokföringsordern och klicka sedan på knappen Till Ver. Då kommer lönerna att bokföras.

  Med vänliga hälsningar
  Kristina Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.