Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Konvertering av leverantörsreskontra från Visma till BL

Hej! Kan man få över hela leverantörsreskontran via en SIE överföring från Visma? Eller måste jag lägga upp varje leverantör igen i BL? Samma fråga på kundreskontran!
Tack o hej/N

Kommentarer

 • Hej!

  En SIE-fil innehåller endast bokföring och inga reskontror. Vilken Visma-version är det som du har reskontrorna i? Vi kan nämligen hjälpa till att konvertera reskontrorna från vissa Visma-versioner.

 • Hej!

  Jag har Visma Compact 1500 och för en del klienter har jag lagt ganska många leverantörer och kunder.

  Jag har en fråga till, varför "nollas" inte egna uttag mm mot eget kapital när jag ställt in det så och bytat år? Antagligen har jag gjort något fel, men vet inte vad....

  Tac/Ninna

 • Hej igen!

  Vi behöver ha en säkerhetskopia från Visma för att kunna genomföra konverteringen åt dig. Maila den till support@blinfo.se

  Det ska bli en temporär verifikation (#-serien) för kontoavslutet som sen blir permanent när perioden stängs. Kontoavslutet ställer du in på kontot i kontoplanen och fliken Extrauppgifter. Svårt att säga vad som gått fel utan att se i företaget. Ring oss gärna i supporten så felsöker vi vidare!

 • Jag har skickat till support@blinfo.se för konvertering av register men ännu ej fått svar. Vart ska jag vända mig?
  Jeanette Junestål
 • Hej,
  Starta ett nytt inlägg här i forumet och bifoga de register du vill ha konverterade. Inlägget kommer inte att publiceras om det finns känslig information. Vi har tyvärr ingen support via mail idag.

  Med vänlig hälsning,
  Julia Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.