Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur gör jag för att ändra från månadsmoms till kvartalsmoms

Jag försöker ändra period från månadsmoms till kvartalsmoms på en kund, men den förändras inte när jag kollar i aktivitetslistan.

Kommentarer

 • Om det är en precis nyupplagd tjänst, kan du klicka på beteckningen för tjänsten eller uppdraget på fliken Uppdrag. Då kommer du in på inställningarna för tjänsten och där kan du ändra periodiciteten.
  Är det så att kunden haft månadsmoms under en period och nu ska ändra till kvartal, då måste du sätta ett stoppdatum för när månadsmoms inte längre ska gälla. Sedan skapar du en ny tjänst med momsdeklaration och ändrar till kvartalsmoms. då kommer det att bli kvartalsmoms från och med det nya startdatumet. Jag bifogar ett exempel på en klient med månadsmoms under 2016 och som från 2017 redovisar kvartalsmoms:

  Marie Support
 • Hur lång tid tar det att ändra från kvartalsvinst till månadsmoms?Mvh
 • Hejsan!
  När du spar din ändring i BL Byråstöd ska det slå igenom på en gång. Det viktiga är att du angett rätt startdatum för din nya tjänst. Och avslutat den föregående tjänsten som hade månadsmoms. Men om det är så att du har haft kvartal fram till ex.vis mars månad. Sen om du råkar klarmarkera april månad då blir den sparad i databasen som att du godkänt den aktiviteten med månadsmoms och då kan det vara svårt att få igenom att det samma månad ska vara kvartal (april-juni). Jag mailar dig så kan vi reda ut varför det inte verkar funka för dig. 

  Marie Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.