Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Finns löneart för forskning och utveckling?

Har några anställda som arbetar med vidareutveckla och utveckla nuvarande och kommande produkter

Kommentarer

 • Hej

  Det går ej att registrera, du får själv ändra i skattedeklarationen.

 • Jag tycker det borde ingå i löneprogramet, eftersom jag arbetar med andra löneprogram som räknar det själv, så man behöver bara uppge till vilken anställd som har rätt till avdraget.

 • Hej

  Vi har tyvärr inte den funktionen inbyggd i vårt program, men det ligger som ett önskemål inför framtida versionssläpp. Det blir en manuell hantering av forsknings- och utvecklingsbidrag i skattedeklarationen genom att redigera skattedeklarationen och lägga till underlag.

 • Hej!

  Jag håller på att lägga över de sista företagen från Spcs till Bl Lön plus. I flera av de företag jag arbetar med går ett antal anställda in under begreppet forskning och utveckling varför skattedeklarationen skall korrigeras med detta. Jag hittar ingen kryssrutan för detta i anställdauppläggningen.... Innbär detta att jag måste beräkna detta manuellt och ändra i skatteredovisningen?? (En funktion för detta verkar ju enkel och finns säkert - men var?

  Ser att liknande diskussion fanns redan 2014 och att det skulle komma på kommande version - 4 år sedan...
 • Hej!

  Som det ser ut nu finns det tyvärr ingen funktion för detta utan precis som du skriver kommer det krävas handpåläggning för att det ska bli rätt.
  Ska se över så att önskemålet fortfarande ligger på listan över ev tillägg för kommande versioner och om inte addera det, så får vi hoppas att det läggs till framöver.


  Mattias Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.