Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur registrerar man samma arbetskoder under en längre period smidigt?

Hej,
Våra anställda undrar om man på ett smidigt sätt kan lägga in samma tid under en längre period, tex om man är föräldraledig mån-ons under en längre period - måste man då knappa in dessa tre rader för varje vecka under flera månader?
Detsamma gäller om de arbetar med samma arbetskod. Man kan välja default för antälld, kund och projekt, kan man även lägga till default för arbetskod, tex om man alltid jobbar med 101 projektledning?
mvh

Sofie

Kommentarer

  • Hej Sofie,

    Det går tyvärr inte att lägga in återkommande poster i tidregistreringen, utan de måste läggas in var för sig. Inte heller kan man lägga in en förvald arbetskod för en medarbetare eller kund. Jag noterar detta som önskemål i vår önskelista så får vi se om vi genomför någon förändring.

    Jobbar man istället i BL Webbtid ser det annorlunda ut. Där skapar man rader med den kund/arbetskod man jobbar med och dessa rader ligger sparade vecka efter vecka tills att man tar bort raden. Har man återkommande jobb är det en smidigare hantering där då man bara behöver ange antal timmar man jobbar.

    Läs mer om Webbtid nedan:
    https://www.blinfo.se/tidredovisningsprogram/bl-webbtid__14901

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.