Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Inleverans direkt via registrering lev.faktura

Jag förstår inte hur jag kan lägga in varor direkt i en leverantörsfaktura.
Med vänlig hälsning Julia

Kommentarer

 • Hej Julia,
  Nej du kan inte lägga in varor via leverantörsreskontran, det finns tyvärr ingen koppling mellan den modulen och faktureringen i BL administration. Du lägger in leverantörsfakturan i leverantörsreskontran för att få in det i bokföringen men sen måste du gå in i faktureringen, och via Inleverans där, manuellt registrera in dina inköp.

  Under Aktivitet, Inleverans hittar du den här funktionen.

  Ha ett riktigt Gott Nytt År

  Marie Support
 • Kommer detta att komma på kommande versioner? Både vi själva och många av våra kunder efterlyser detta starkt. Blir just nu dubbelarbete, speciellt som att inleveransen är trögjobbat när vi måste kunna artikelnumret istället för att enbart skriva artikelnamnet eller leverantörens art.nr.
 • Hej Jenny,

  Detta finns sedan tidigare inlämnat som förbättringssynpunkt till programutvecklingen så det är fler än ni som önskar det. När det kan tänkas bli implementerat i programmet vågar jag tyvärr inte säga något om då alla önskemål prioriteras löpande utifrån programmeringsresurser, hur efterfrågat det är osv. Jag har adderat ert kundnummer på önskemålet så vi hör av oss om det blir implementerat.

  I inleveransrutan går det att skriva artikelnumret hos leverantören för att välja, att det borde gå att söka på artikelns namn har jag framfört då det borde vara självklart.

  M v h
 • Hej,
  Hittade just denna tråd som nu är 4 år gammal. Jag har fått en ny kund som har varulager, vilket gav mig tillfälle att utforska funktionerna för lagerhantering. Jag blev faktiskt förvånad över att inleverans-funktionen i artikelregistret inte var kopplad till registrering av leverantörsfakturor. Det kändes logiskt att ha en koppling dit, analogt med att de lagerförda artiklarna är kopplade till kundfakturering. Så nu får ni lägga till mig som ytterligare en kund som har detta önskemål! :-)
  MVH
  Vivvi Hasselrot
  Vivvi Hasselrot
 • Hej!

  Ser till att du skrivs till önskemålet, så får vi hoppas på funktionen i en kommande version.
  Mattias Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.