Till senaste kommentaren

Inloggning i BL går ej "upptaget av följade användare"

Varför får jag så här ibland när jag ska gå in i kundföretag som också kör delar i BL? Jag bör väl som byrå kunna vara inne samtidigt som personen på företaget?

Kommentarer

  • Hej,

    Visst är det så att ni ska kunna vara inloggad samtidigt i företaget.
    Anledningen till att du får detta meddelande kan vara att du har uppdaterat BLa till nyaste versionen och när du då ska logga in i detta företag så vill programmet uppdatera databasen.
    Om det är en annan användare inloggad på företaget med den äldre versionen av BLa kan inte databasen uppdateras. I detta fall kan du kontakta kunden och kolla ifall denne är aktiv i företaget. Om inte så kan du svara ja på frågan och då hoppar det igång.

    Funkar inte detta och du fortfarande får samma felmeddelande är du välkommen att kontakta programsupporten så hjälper vi dig.

    mvh//
    Erik Teknisk support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.