Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Jag har precis skapat ett konto, vad gör jag nu?

Första gången du loggar in kommer du att få en snabb beskrivning på de knappar som finns i startvyn.


När du klickat på "Börja nu" så har systemet även lagt till din första Att göra.


Många av de funktioner som finns i appen bygger på att man har en administratör, en motpart som sköter bokföringen. Du kan dock lugnt börja med att bekanta dig med appen innan du väljer din administratör.

När du känner dig bekväm med appen och är redo för att välja administratör kan du återigen gå in på Att göra och följa guiden.

Innan dess bör du göra en del grundinställningar. Tryck på Mer-knappen. Längst upp till höger finns ett kugghjul. Tryck på kugghjulet så kommer du till en sida med inställningar.


Välj Företagsinformation och fyll i så många fält som möjligt. Fälten företagsnamn och organisationsnummer krävs för att du ska kunna koppla dig med en administratör. Resterande inställningar kan dock vara bra att fylla i samtidigt då de bland annat behövs vid skapande av faktura.

Kommentarer

 • Hej. När jag försöker skriva in mina företagsuppgifter så står det " organisationsnummret används redan" Hur gör jag då?
  /Christoffer
  Christoffer Sandgren
 • Hej,

  Jag måste be att du ringer in till vår support på 0650-541405 så att vi får kolla på detta. Våra öppettider är 9.30 - 16.00, lunchstängt 12.00 - 13.00.

  Med vänliga hälsningar
  Maja Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.