Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Ser inte alla molnföretag jag har på min andra dator

Hej
Sitter nu hemma och ska hämta de företag jag lagt in i molnet på jobbet för att arbeta med, hur hittar jag dem första gången? BL Administration är nedladdat och företagen är anslutna till molnet.
/Ingela

Kommentarer

  • Hej!

    När man har lagt upp företagen i molnet en gång och vill göra det på nästa dator så går man in i programmet och lägger upp ett nytt företag under arkiv - val av företag - Ny - ange valfritt id-nummer samt namn - klicka i databas i molnet - i nästa ruta väljer du att fylla i databasuppgifterna som du fått från oss manuellt - efter detta görs anslutning mot molndatabasen och du ser företaget under arkiv - val av företag.

    Antingen gör man så med varje företag, eller så gör man en molninställningsfil med alla företag man vill flytta. Det gör man genom att gå in under arkiv - val av företag - markera alla molnföretag man vill flytta - klicka på Merknappen och välj exportera molninställningar för markerade företag - spara filen och för över den till den andra datorn. Gå sedan in i programmet på´den andra datorn och välj arkiv - val av företag - Merknappen - skapa företag från fil med molninställningar - markera filen och välj öppna. Efter detta syns företagen under arkiv - val av företag.
    Pelle Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.