Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Justera radhöjd på textfält

Hejsan!
Radlängden räcker inte till vid utskrift av följesedel och faktura, och fältet för att justera radhöjd är gråmarkerat så jag kan inte ändra höjden där. Hur gör jag för att öppna upp den funktionen?

Bifogad fil:

Kommentarer

 • Hej Fredrik,

  Du kan välja att justera bredden genom att markera datafältet och "dra ut" detta... Anledningen till att rutan ovan är utgråad beror på att den siffran ändras utifrån storleken du väljer på datafältet - alltså själva storleken.
  Så om det är så att själva ordertexten inte framgår fullständigt på fakturamallen så ska du alltså kunna dra ut det aktuella datafältet och då borde det bli annorlunda.

  Återkom om det inte skulle fungera!

  Med vår molntjänst behöver du inte tänka på säkerhetskopiering av ert företag. Läs mer här http://www.blinfo.se/molnlosning

  MVH

 • Hej Emma,

  OK, fast jag har inte mer plats på bredden, utan vill att det ska bli två rader. Så som det är nu så blir texten på andra raden bara halv.

  Hälsningar
  Fredrik

 • Hej igen!

  Okej, i så fall så får behöver du trots allt dra ut själva datafältet för ordern och sedan får du dra ihop de övriga datafälten som ligger bredvid, så att order-fältet får plats innanför mallen.

  Hoppas det inte blev allt för rörigt men på detta sätt så bör den andra raden inte bli halv...

  MVH

 • OK, tack för hjälpen!

  Hälsningar
  Fredrik

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.