Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Kan jag installera och använda två olika BL på samma dator?

Hej, jag har idag BL bokföring på min dator. Jag ska hjälpa en vän med nystartat företag att bokföra, men i min dator av praktiska skäl. Kan jag ladda ned programmet ( med dennes uppgifter) en gång till utan att det kommer störa min egen bokföring?

Kommentarer

  • Hej,

    Om ni båda har samma program, BL Ekonomi, går det tyvärr inte att installera flera olika installationer av det. Det man i så fall behöver göra för att komma åt den andra användarens uppgifter är att ändra licensen under Övrigt-Inställningar. Efter att du ändrat licensen här och startat om programmet kommer du åt den andra användarens uppgifter.

    Skulle det vara så att den andra användaren ej har någon licens kan du ju lägga in ett extra företag på din licens, har du dock redan uppnått kvoten för max företag på din licens så tillkommer extra kostnad.

  • Tack för svaret. Om jag vill bokföra åt min vän måste jag ändra licens varje gång, samt starta om programmet därefter. Och sen måste jag göra om det igen när jag vill nå min egen bokföring. Är det rätt uppfattat? Vad synd...

  • Ja tyvärr är det så, om inte någon form av flytt till gemensam licens görs!

    MVH

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.