Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Snabbmenyknappen Digitala Företaget (blå knappen)

Kanske har du sett knappen Digitala Företaget i BL Administration? Den förenklar för dig med redovisningsbyrå som vill återrapportera periodens resultat till din kunds app.  

Kommentarer

 • Hej!

  Jag har kunder som jag redan kör med i Digitala Företaget. Kan jag använda knappen för att skicka månadsrapporteringen till dem?
 • Hej Annika!

  Ja absolut! Se till att kunderna finns i molndatabas i BLA och att du har dina BL-kontouppgifter inlagda på din användare under Arkiv - Systemunderhåll - Användare.

  Klicka sen på knappen så skapas en API-koppling mellan kundens molndatabas och din kunds app. Klicka igen på knappen för att välja vilken period du vill rapportera för. Här kan du läsa mer om hur det går till.

  Trevlig helg! 😀
 • Hej supporten!
  När jag klickar på knappen får jag ett meddelande om att jag saknar inloggningsuppgifter till BLs webbtjänster. Hur gör jag för att få såna? Jag kör flera av mina kunder i Digitala Företaget.
 • Hej Carola!
  De inloggningsuppgifter som saknas är samma som du har för att logga in administratörsverktyget för Digitala Företaget. Alltså även samma som du använder för att logga in i BL Byråstöd.

  Återkom om du behöver hjälp med nytt lösenord!

  Ha en trevlig helg!

 • Hejsan!
  Hur gör jag enklast för att låta alla mina kunder få testa appen? Ser att ekonomiöversikten är gratis tom mars.
 • Hej Maria!
  Ja, det stämmer att du får appversionen Ekonomiöversikten kostnadsfritt tom 31 mars 2018. För att bjuda in en och en klickar du på knappen Digitala Företaget när du är inne i kundens molnföretag. Men om det handlar om många kunder så hjälper vi självklart till! Maila i så fall en lista på kunderna med kundernas namn, e-postadresser och organisationsnummer till support@blinfo.se.

  Trevlig helg!
 • Hej!

  Kan jag skicka in verifikationer från adminverktyget till BLA med den här knappen också? Det skulle vara skönt att slippa SIE-filerna! 😀
 • Hej Annelie!
  Just nu funkar knappen som återrapportering från BLA till kundens app. Vi jobbar även på den funktion för att skapa verifikationer från Digitala Företaget direkt in i BLA som du frågar om. Om du redan nu börjar återrapportera till dina kunders appar via knappen i BLA så har du skapat den API-koppling som även kommer att behövas för att skapa verifikationer in i molndatabasen när vi släpper den funktionen.

  Jag kommer att skriva ett inlägg i den här tråden när vi släpper funktionen så att du får informationen. 😀

  Och bra att veta är också att vi just nu erbjuder alla redovisningsbyråer Ekonomiöversikten till obegränsat antal företag kostnadsfritt tom 31 mars 2018!

  Ha det gott!

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.