Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Koppla fakturamall till kund

Hej,
Jag skulle vilja kunna koppla fakturamallar till kunder, t ex Faktura_1 till en kund och Faktura_ROT till en annan kund. När jag går in på redigering av kund och sen "Mallar och redovisning" så finns ju där en "Faktura" men där är det tomt?

Kommentarer

 • Hej

  Du måste först göradessa mallar företagsunika, därefter kan du lägga in kundunika mallar på en viss kund

  För att göra företagsunik mall väljer du under Arkiv - Blanketter - markera faktura och redigera mall, du får då upp ett meddelande om att du inte kan redigera en standard men du kan skapa en företagsunik mall , svara JA välj vilken mall du önskar , samt döp den och du kopplas då till blankettgeneratorn där du kan spara den som din företagsunika mall.

 • Hej,
  kan jag koppla olika fakturamallar till kunder automatisk? I t ex kund 1 redigering "Mallar och redovisning" i faktura väljer jag "mall 1" och till annan kund 2 redigering "Mallar och redovisning" i faktura väljer jag "mall 2". Men när jag vill skapa fakturor till båda kunder automatisk är "mall 2" och till kund 1 måste jag ändra fakturamall. Jag vill ett det ska gå per automatik. Är det möjligt?
  Nerijus
 • Hej!

  Den koppling som går göra är som du skriver den man gör på kundkortet, och BLA väljer den mallen när en faktura ska ställas ut till den kunden.
  Om du skriver ut båda fakturorna samtidigt bör dom skrivas ut med olika mallar.
  Mattias Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.