KU10 - Totalsumma utbetalda löner

Hej!
Jag har gjort Ku men skrev inte ut alla kontrolluppgifter. Jag brukar vid utskrift få en sida med totalt utbetalda löner under året. Jag hittar inte den sammanställningen.
Var kan jag få tag i den?

Mvh
Tom

Kommentarer

 • Hej Tom!

  När du är inne i rutinen för Kontrolluppgifter så finns det en knapp för Utskrift. Där under kan du skriva ut en sammanställning på KU10, är det den du menar?

  Mvh

  Kristina Support
 • Hej!
  Jag vill ha totalt utbetalda bruttolöner. Det som Folksam etc vill ha in.

  Mvh
  Tom
 • Hej Tom,

  I KU-funktionen finner du knappen Utskrift. Där väljer du Skriv ut sammanställning för KU10. Den visar bl.a. totaltsumma utbetald bruttolön.

  Du kan även se denna totalsumma via funktionen Kontroll lön i snabbvalsmenyn (alternativt Aktivitet - Kontroll Lön). Markera Visa löner inom datumintervall och välj 20180101-20181231. Markera Visa alla anställdas löner.
  Nere till höger ser du nu samtligas ackumulerade saldon, och så även om du klickar på Utskrift.

  Återkom om du har några funderingar.

  Med vänlig hälsning,
  Johan Support
 • Om man gör enligt ovanstående så är det ju OK om man vill ha uppgifterna för en anställd, sen måste jag byta namn för nästa person det blir väldigt många knapptryckningar innan jag sett alla. Jag skulle vilja se dessa för alla anställda på samma utskrift. Går det?
  Mats Gunnarsson
 • Hej Mats!

  Om du väljer Arkiv, Systemunderhåll, SQL-fråga, kan du skriva:

  select Anstid, name as Anställd,sum( bruttolon) as Bruttolön, sum(formaner) as Förmåner, sum(skattegrundandebelopp) as [Skattegrundande lön], sum(preliminarskatt) as Skatt, sum(ersattning) as Nettolöneersättning, sum(avdrag) as Nettolöneavdrag, sum(utbetaltbelopp) as Nettolön from salary
  where utbetdatum between '2021-01-01' and '2021-12-31'
  group by anstid, name
  order by anstid

  Klicka på Test för att utföra den. Här får du en lista över alla löner som anställda har fått under 2021. Hoppas att den ser ut som den du behöver.
  Jörgen Support
 • Tack för den, den var mycket användbar. Jag saknar bara en kolumn. Semestergrundande lön
  Mats Gunnarsson
 • Den kolumnen är svårare att få till. Det finns ingen sånt fält att hämta in. Semestergrundande lön måste räknas fram efter de lönearter som har markeringen att de ska vara semestergrundande. Dessutom ska fiktiv lön läggas till den semestergrundande frånvaron.
  Jörgen Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.