Till senaste kommentaren

Lerverantörsfakturatolkning/attest/bilder till revisor

Hej!
Jag har en fråga och ett önskemål 😀

Jag önskar ju att de flesta av mina kunder använder BL e-postportal och tolkning av leverantörsfakturor. MEN, de behöver ju kunna attestera fakturan utan att behöva ladda ner programmet och sitta vid en dator. De vill kunna se en bild på fakturan på sin telefon eller platta och attestera den där. jag vet att ni tittar på möjligheten, och hoppas inte att det dröjer allt för lång tid innan det blir möjligt.

Sedan undrar jag hur man gör när revisorn frågar efter alla leverantörsfakturor vid revision? Hur kan jag ta ut dessa som en fil till honom där det framgår vilket löpnummer/verifikation den tillhör? Eller hur gör man på bästa sätt?

Kommentarer

 • Hej,
  Ja det stämmer, vi jobbar just nu på att digitalisera hela BL Administration vilket kommer att göra ditt önskemål möjligt framöver. Jag har tyvärr ingen tidsrapport på när detta kommer bli möjligt.

  Jobbar ni i molnet så måste ni tyvärr spara ner underlagen en och en. Ett alternativ är att revisorn laddar hem programmet på sin dator och ansluter mot aktuell molndatabas.

  Jobbar ni lokalt kan ni gå in under Leverantörsreskontra - Hjälp - Företagsdokument. Namnet på filerna är själva ursprungsnamnet, det står inget prefix före så man ser till vilket verifikat det tillhör (finns som önskemål i programutvecklingen).

  Med vänlig hälsning,
  Julia Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.