Till senaste kommentaren

Lönestatistik Svenskt Näringsliv

I BL Lön Plus kan du skriva ut en Lönestrukturstatistikrapport till Svenskt Näringsliv. Funktionen hittar du under Aktivitet - Lönestatistik - Svenskt Näringsliv. Läs mer här.
(Uppdaterad )

Kommentarer

 • Hej.
  Jag har tagit fram en lönestatistikrapport till SNI, som jag försökte ladda upp på deras sida.Men jag fick inte göra det för det var något fel på den och när jag läser i papperen från SNI står det att filen måste ha namnet medstat och lagras i ett ASCII-format och det jag har är en .txt, har jag gjort något fel när jag ladda ner den på mitt skrivbord?
  Eva
  (Uppdaterad )
 • Hej Eva!

  När du sparar filen med lönestatistik till Svenskt Näringsliv kan du välja att spara den med namnet medstat. Filen kommer att sparas som en textfil med teckenkodningen ASCII. Så du borde kunna lämna in den om du bara byter namn på den.
  Björn Lundén AB
  (Uppdaterad )
 • Men det funkade ändå inte. Jag får upp följande meddelande:
  Oj! Ett fel skedde
  Filen kan inte läsas in då den innehåller ogiltiga tecken. Vänligen ladda upp en fil som enbart innehåller siffror och blanksteg.
  Kan inte se att jag har något annat än siffror i min fil. Har skrivit ut editering av fil för att kunna se alla styrkoder mm och jag kan verkligen inte hitta något som ser fel ut
  Eva
  (Uppdaterad )
 • Om du mejlar filen till jorgen.larsson@blinfo.se så kan jag titta på den.
  Björn Lundén AB
  (Uppdaterad )
 • Hej; Vi på saab koncernen behöver få veta hur SN nummer sätts och var de lagras efter att vii har fyllt i rapprten (Januari) och skicat till er


  Pia Ferm
  (Uppdaterad )
 • Hej Pia!

  Jag är inte helt säker på vad du menar, men om du i programmet väljer Aktivitet, Lönestatistik, Svenskt Näringsliv, kommer du till den här rutan:  Numren ovan sparas i programmet och föreslås nästa gång du går in i funktionen. Du hittar dem i tabellen FtgPar:
  Fältet Typ= N030 = Delägarnummer
  Fältet Typ= N031 = Arbetsplatsnumer
  Fältet Typ= N032 = Förbundsnummer

  Detta gäller om du inte på anställdakortet skrivit in något annat. Då används de numren istället.

  Jörgen Support
  (Uppdaterad )
 • Hej Jag får samma fel som tidigare inlägg med att jag har ogiltiga tecknen i filen, men vad jag kan se så är det bara siffror
  Mats Gunnarsson
  (Uppdaterad )
 • Hej Mats!

  Antagligen innehåller filen ett minustecken före något belopp. Det kan vara lite svårt att se om det är många löner. Enklast är kanske att öppna filen i t ex Anteckningar och söka efter -.
  Jörgen Support
  (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.