Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

skapa en mall för verifikation

Hej!

Kan man lägga upp mallar på verifikationer? Säg att man har många liknande verifikationer där i princip bara beloppen skiljer.
Fältet där man skriver in verifikationstexten verkar vara förberett för valbara alternativ.

Kommentarer

 • Hej!

  Du kan dels lägga upp färdiga verifikationstexter genom att i verifikationsregistreringen klicka på knappen Mer och verifikationstexter. Dessa kan du sedan välja genom att klicka på pilen till höger om verifikationstext-fältet. 

  För att skapa i stort sett identiska verifikat kan man förslagsvis arbeta med konteringsmallar som utlöses om man använder ett visst konto osv. Mer om det kan du läsa om här:

  Hoppas att detta kan hjälpa dig vidare.

  BL Info Online är en internetbaserad tjänst för dig som driver företag och som vill dra nytta av ökade kunskaper om företagsbeskattning och affärsjuridik.
  http://www.blinfo.se/foretagskunskap

  Med vänlig hälsning

  Jonas Support
 • Jo, såg det där med verifikationstexter. Den skulle kanske kunna förbättras på så sätt att den lämnar förslag (från de texter man lagt in) utifrån de bokstäver man skriver (ungefär som Excel). Kändes annars lite som hugget som stucket - man måste ju ändå greppa musen, klicka på listpilen och välja som det är nu...

  Ska kolla in konteringsmallarna, minns inte om man kunde lämna blanka beloppsfält. Vitsen är att få upp registreringsrutan med verifikationstext, konton och (eventuella) kostnadsställen, och sen bara fylla i beloppen (och kanske komplettera/ändra konto).

 • Hej!

  Precis, en funktion där texter fylls i automatiskt vore väldigt smidigt där, vet att det finns inlämnat till utvecklingslistan.

  Gällande konteringsmallar behöver man inte fylla i beloppsfälten.

  M v h

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.