Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Miniräknare i verifikationsregistreringen

Hur får jag resultatet i miniräknaren till bokföringen. När jag har en summa i miniräknaren och trycker på ok så försvinner allt. Måste man använda papper och penna?

Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej,

  Det du behöver göra för att importera ett belopp från datorns miniräknare till verifikationsregistreringen är att först och främst stå i antingen debet- eller kredit-kolumnen när du tar fram miniräknaren (F4). När du sedan räknat ut det du vill klickar på OK-knappen i miniräknaren så hamnar beloppet i den ruta du står i.

 • Det är så jag har försökt men misslyckats. När jag trycker på OK försvinner miniräknaren med rasultatet.

 • Hej,

  Tänk på att du behöver stå i antingen debet eller kreditrutan för att få med dig beloppet till rätt ställe i verifikationen. Gör du det bör det fungera.

 • Jag står i kreditrutan trycker på f4 miniräknaren kommer upp och det kommer upp en ruta i kredit som det står 0,00 i. Allt försvinner när jag gjort en uträkning och trycker på OK

 • Hej,

  Har du slutfört uträkningen genom att trycka "="? I annat fall nollas beräkningen ut när man trycker OK, och tas ej med tillbaks till kreditrutan. Återkom om detta inte är problemet.

  Mvh,

 • Jag gör så haä: ställer markören i kreditrutan, trycker på f4. Nu kommer miniräknaren up samt att det kommer en ruta i kreditrutan som det står 0,00 i. Jag gör min uträkning trycker på = och resultatet visas i rutorna senast inslagna och totalsumma. Jag trycker på OK med musen och allt försvinner.

 • Hej Arne,

  Det är tyvärr en bugg med överföringen från miniräknaren till debet/kredit i verifikationsregistreringen om verifikationsregistreringen är löskopplat via F3 tangenten. Om du är inne i verifikationsregistreringen och klickar på F3 så att fönstret inte är löskopplat och testar igen så borde det fungera.

  M v h

 • Nu fungerar både miniräknare och påminnelse om att spara verifikationen.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.