Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

När avslutar man tidigare anställds tillgång till löneappen?

Hej! Vad behöver vi ha i åtanke kring löneappen när en anställd slutar? Ska de fortfarande ha tillgång till den eller bör vi avsluta, kan de spara ner lönebesked så de har tillgång till dem i framtiden eller hur fungerar det?

Kommentarer

  • Hej Helena!

    När en anställd slutar kan du själv välja om den fd anställde ska kunna se sina lönebesked i appen eller om ni vill avsluta. Om ni väljer att låta den anställde ha kvar tillgången till löneappen så kommer ni att bli debiterad varje månad för kopplingen. Väljer ni att avsluta kopplingen så kan den anställde skriva ut eller spara ner lönebeskeden först. Avslutar ni kopplingen så finns fortfarande alla lönebesked kvar i BL Administration så ni kan skriva ut dem i efterhand och skicka till den fd. anställde om denne önskar detta i framtiden.

    Med vänliga hälsningar
    Kristina Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.