Notifieringar

Saknar notifieringen att det finns e-faktura eller tolkade/scannade fakturor att hämta. Det vore mycket bra om även den upplysningen visades vid start av företag.

Vad jag kan se finns denna funktion om man går via Ribbonknappen, men det vore bra om det likt andra notifieringarna syns direkt.

Kommentarer

 • Hej Kristina!

  Det kan vara så att det finns många notifieringar när du går in i företaget och då syns inte alla. Notifiering om inkomna leverantörsfakturor ska annars synas.
  Ser du det när du går på ditt företagsnamn och sedan väljer Notifieringar?

  Med vänliga hälsningar
  Kristina Support
 • Hej Kristina,
  Ja de syns där. Men det är ju en väldigt omständlig väg att gå, varje gång man öppnar upp ett företag. Vore bra om ni kunde justera notifieringsrutan vid start att bli lite högre så allt får plats. Det blir ju sannolikt mer och fler notifieringar framöver i vår digitala värd.
  Kristina
 • Hej Kristina!

  Har kollat med min kollega och tyvärr är det så att det finns en begränsning i det antal tecken som visas och vi nyttjar det till max nu. Jag har framfört ditt önskemål om att kunna se mer i rutan som syns när man går in i företaget så det finns med som en förbättring. Kan tyvärr inte säga om och när det kommer in i programmet.

  Med vänliga hälsningar
  Kristina Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.