Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Nyckeltal?

Hej!
I min gamla version av BL Administration (Bokföring Plus som nog hade några år på nacken) så kunde man få fram företagets nyckeltal genom att det fanns en klickruta med just ordet "nyckeltal" i rullgardinsmenyn högst upp till vänster (Arkiv). Jag hittar inte den funktionen i den senaste versionen jag nu köpt.
Fråga: Hur får jag fram företagets nyckeltal nu?
Vänligen! //Lennart 

Kommentarer

 • Hej

  Det var en funktion som fanns i den förra generationen av BL Administration och som inte finns i den nya generationen. Det finns inte någon funktion för att få fram företagets nyckeltal direkt i programmet längre. Men det finns en exportfunktion (Arkiv - Export - Företagsplatsen) till en extern tjänst (www.foretagsplatsen.se) som tillhandahåller bland annat nyckeltal, översikt och olika rapporter över verksamheten.

  Med vänlig hälsning

  Jonas Support
 • Hmm.... Kan man betrakta det som utveckling när en programfunktion som är efterfrågad av kunden tas bort?
  Kan jag återgå till den gamla programversionen på något enkelt sätt just för detta?
  Är den externa tjänsten kostnadsfri, eller...?
  //Lennart

 • Hej

  Denna vidareutveckling var ett naturligt steg i arbetet med att ta fram det nya programmet och arbetet med vårt bokslutsprogram BL Bokslut där denna funktion ligger inbäddad. En anledning var just att det var väldigt få som använde denna funktion i gamla BL Administration. Exportfunktionen mot Företagsplatsen är en lösning som vissa använder sig av, exporten från programmet är kostnadsfri givetvis men Företagsplatsen tar betalt för den tjänst de tillhandahåller.

  Du kan förmodligen köra den gamla programversionen parallellt med den nya för att kunna ta ut nyckeltal, men det är inget vi rekommenderar som utgångspunkt. För att ställa in detta behöver du kontakta vår tekniska support. Jag kan be dem kontakta dig om det är aktuellt.

  Med vänlig hälsning

  Jonas Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.