Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Pacsoft

Hej

vi har fått lite info från er, men skulle önska hjälp med att lägga upp en fil för oss under packsoft Vi säljer till  web kunder, våran kund är typ Fyndiq, men varorna skall levereras till slutkund så vi måste skriva in nya kund uppgifter på varje ny order, kan ni hjälpa oss med detta.

Kommentarer

 • Hej!

  Det finns ett alternativ under Utskrift - Etiketter - Pacsoft där man kan skapa en fil som sedan hämtas upp i Pacsoft. Det krävs att man gör vissa inställningar, här kan du läsa mer om detta: https://blasupport.blinfo.se/artiklar/fakturering/utskrift-fakturering/etiketter-och-avier-pacsoft/
  Om du går in på denna sida så står det att man skall vända sig till er för att göra en mall
 • Hej!
  Gå in under Arkiv- Systemunderhåll- Specialmeny- Redigera FTG-data.
  Klicka på ny och skriv in FTGdata på filnamn, Pacsoft på grupp, och på Item är det uppgifterna nedan du ska skriva in. Gör alltså 5st olika för att få med dessa.

  Filename – Här anger man filnamnet på filen som ska skapas som sedan ska skickas vidare till Pacsoftprogrammet, rekommenderas att välja pacsoft.txt
  Path – Vart ska filen pacsoft.txt sparas? Ex. C:\Pacsoft
  Innehall – Vad innehåller försändelsen? Ex. Böcker. Vill man ange manuellt inför varje försändelse så använd ”-” eller hoppa över denna inställning.

  SenderID och Trpsatt måste du kolla med Pacsoft om.
  Pelle Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.