Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Prisvärda paket för digital kundsamverkan

 1. Logga in på app.bjornlunden.se eller genom ”Tilläggstjänster” i BL Administration. 2. Gå till Inställningar och Generellt. Här finns nu menyvalet Abonnemang och användare.   Klicka på Abonnemang.

  Här ser du de tre byråkundsamverkanspaket som finns: Bas, Mellan och Plus.
  Därunder ser du även de tilläggstjänster som finns att välja till.  Du ser den totala månadskostnaden för webbtjänsterna högst upp i det högra hörnet.
  När du har valt ditt paket och eventuella tilläggstjänster till ditt abonnemang klickar du på spara längst ner.

 3. Nu ska du välja vilka användare som ska ha paketet och/eller tilläggstjänsterna. Observera alltså att valt paket inte automatiskt läggs på alla användare utan du ska själv välja vilka användare som ska ha paketet. Det gör du genom att gå till listan med användare och klicka på användaren och där kryssa i paketet. Här är det också viktigt att du ser över vilka rättigheter i paketinnehållet som användaren ska ha. Klicka på ”Fullständiga rättigheter” och avmarkera den eller de rättigheter som användaren eventuellt inte ska ha.  Bra att veta är att du som är byråmedarbetare med Helhetslösning och kopplar din kund till app.bjornlunden.se kostnadsfritt har tillgång till det upplagda kundföretaget. För att vi ska veta att du har Helhetslösning är det därför viktigt att du väljer att logga in med ditt BL-konto.

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.