Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Projektkolumn syns i verifikationsregistreringen

Hej, Jag har märkt att man inte kan ta bort kolumnen "projekt" om det ligger gamla projekt i listan. Varför? Det vore bra om man kunde ta bort projektkolumnen som standard och bara välja den vid behov.

Kommentarer

 • Hej,

  Det var ett val som vi gjorde till den nya versionen. Det man kan göra är att när man är inne under verifikationsregistreringen så kan man gå på Mer - Inställningar - Bocka ur "Inmatning projekt". Då kommer programmet att hoppas över den rutan vid registreringen men den kommer ändå att ligga kvar där.

  Med vänliga hälsningar
  Maja Support
 • I s m den nya versionen så får vi som byrå automatiskt upp både kolumner för projekt och k-ställe trots att våra kunder normalt sett aldrig har haft detta tidigare. Programmet har då också med automatik lagt upp k-ställe 0. Hur tar vi bort kolumnerna på de kunder som inte använder sig av vare sig projekt eller k-ställe?
  Susanne Liljeholm
 • Hej

  Precis som min kollega skrev i det tidigare inlägget så kan man gå in under Mer - Inställningar och Bocka ur kostnadsställen och projekt, men kolumnerna kommer ligga kvar i själva registreringsfönstret dock kommer man hoppa över rutorna när man konterar.
  Mattias Support
 • Ja, jag förstod det, men varför kan man inte ta bort kolumnerna på de kunder som inte använder sig av k-ställe och projekt överhuvudtaget?? Vi har aldrig använt detta på dessa kunder tidigare och kommer inte att använda det i framtiden heller... I andra program ex Visma SPCS så kan man själv välja på vilka kunder som ska använda sig av projekt och k-ställe -varför kan man inte göra det längre i BL?
  Susanne Liljeholm
 • Hej

  Om ni går in under Bokföring-uppläggning-kostnadsställen kan ni ta bort eventuella k-ställen.
  Finns det inga upplagda kommer kolumnerna inte att synas.
  Mattias Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.