Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Rapport justerad för event verifikationer med avvikande rapportdatum - kan jag dölja detta?

När jag skriver ut en balansrapport till en av mina kunder får jag ovanstående text i rapporten före själva rapporten. Vad är det som gör att jag får denna text till just en kund? Kan man välja att inte ha denna text utskriven?

Kommentarer

 • Hej!

  Den texten innebär att det finns ändringsverifikationer som då har ett rapportdatum som avviker från bokföringsdatumet. När du tar ut balansrapporten kan du välja att visa den justerad för rapportdatum, men även att dölja texten i rapporten. Se bilden nedan för inställningarna.


 • Hej Linda,
  i min utskriftsmeny finns inte den undre kryssrutan "Dölj infotext ......" alls med, endast den övre med "Justera rapport ......".
  Kan det vara en inställning?
  Även om jag går flera år tillbaka och försöker skriva ut balanser för just denna kund så får jag texten med "Rapporten justerad ........".

 • Hej igen Tommy!

  Fel av mig! Den inställning finns i version 2015.1.108 som vi ännu inte har släppt ut för nedladdning och som jag har installerad för intern testning fortfarande. Vi kommer sannolikt att släppa versionen under morgondagen men om du har bråttom kan du skicka över företaget till mig så kan jag skapa balansrapporten som pdf och maila till dig?

 • Hej igen,
  tack för snabbt svar.
  Jag inväntar uppdateringen.

 • God morgon Tommy!

  Tyvärr kommer vi inte att kunna släppa version 2015.1.108 för nedladdning idag. Det finns en bugg i bokföringen när man har registrerat löner på ungdomar med de nya låga sociala avgifterna. Förhoppningsvis kommer vi att släppa 2015.1.109 i början av nästa vecka istället. Så frågan är om du vill att jag tar ut rapporterna åt dig ändå?

 • Hej Linda,

  nej jag inväntar uppdateringen nästa vecka.
  Önskar dig en Glad Påsk.

 • Hej,
  vill minnas att man tidigare kunde se vilka eventuella verifikationer detta var.
  Nu (2016.1.102) får jag texten att rapporten är justerad, men kan inte hitta någon ändrad verifikation eller i verifikationskontrollen någon med olika bokförings/rapportdatum.
  Hur ser jag om något av misstag blivit fel?

 • Hej Elisabeth,

  För att se verifikationer med avvikande rapportdatum kan du gå till verifikationskontroll - Merknappen - utskrift verifikationer med avvikande rapportdatum, får du inget utskrivet kan du testa att byta räkenskapsår i verifikationskontrollen utifall det är nåt verifikat på tidigare räkenskapsår.

  M v h

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.