Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Resultatrapporten saknar uppgifter

Hej. Har läst in en bokslutsfil från 2014 för att få rätta IB´n i 2015. När jag nu tar ut en resultatrapport så finns det inte några jämförelsesiffror längre kvar i högra kolumnen som heter ACK FÖREG ÅR JMF% - där kunde jag tidigare se föregående år. Men nu står det bara massa nollor (0) där? Varför blir det så?
Med vänlig hälsning Cathrin

Kommentarer

 • Hej Cathrin,

  Om du går in under utskrift - bokföringsrapporter - klicka på knappen resultatrapport - klicka på helår och kika sedan om du har några jämförelsesiffror. Det kan vara så att den enda verifikation som finns på föregående år ligger i t.ex. bokslutsperioden vilket gör att du måste välja helår för att få med dig värdena.

  M v h

 • Hej igen.
  Tack för ditt svar.
  Men så brukar det ju inte vara? Det finns totalt 329 verifikationer 2014 och den sista var en bokslutsverifikation, Ja det stämmer. Men är det den som har gjort bokslutet i Nordstedts som har gjort så här??
  Med vänlig hälsning Cathrin

 • Hej!

  Lite svårt att svara på men det måste vara något med bokslutet i Nordstedts. Kolumnen ackumulerat föregående år ska göra en direkt jämförelse mot den perioden så om det är 0 på kontona där så är känslan att det inte finns någon bokföring för den perioden på det föregående året.

  M v h

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.