Till senaste kommentaren

Resultatrapport för allt som inte har något projektnummer?

Hej! Har skrivit ut RR för alla projekt som har projektnr angivet. Går det även att få ut en RR/kontospec för de transaktioner där inte projektnr har angivits? Denna tillsammans med projektRR skulle då visa hela företagets RR.
En sådan RR/kontospec skulle vara bra så man ser att man inte missat att ange projektnr för några transaktioner som är menade att ha det.

Kommentarer

 • Hej Ann,

  Om du under bokföringsrapporter via fliken huvudredovisning skriver ut en resultatrapport så visas hela företagets resultat, det kanske räcker?

  Det går annars att se verifikat som inte är kopplade till ett projekt genom att gå till arkiv – systemunderhåll – sqlfråga – under sqlfråga kopierar du in:

  select * from vertr where pt='' and kto>'2999' and period >'20XXYY'

  Byt ut XX och YY mot önskad period och klicka på Test så ser man verifikaten som saknar projekt. Det går sedan att gå in i dessa verifikat i efterhand och manuellt lägga till önskat projekt, detta såvida verifikaten inte blivit låsta. Du skulle kunna skapa ett projekt som heter t.ex. övrigt om det inte går att knyta till vilket projekt det ska bokföras, då har du möjlighet att skriva ut en resultatrapport sedan på detta projekt övrigt.

  M v h
  Anders Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.