Sammanställning kundfakturajournal

Har fakturerat kunder (87st) och endast tagit ut kundfakturajournal, hur gör jag för att få en sammanställning på det hela? Nu har jag 87 poster! Samma konton 3010 kredit, 1510 debet. Har dessutom 1 st som ska bort från listan, hur gör jag?
Hälsningar Bibbi

(Uppdaterad )

Kommentarer

 • Hej,

  Du kan kryssa i rutan sammanslagen kontering när du skriver ut fakturajournalen som du hittar under menyn utskrift - journaler - fakturajournal retroaktiv. Är det en post som ska bort får du manuellt korrigera siffrorna på journalen. Jag blir lite fundersam varför du vill justera journalen, är det en faktura som är felaktigt gjord är det bättre du krediterar den så får du en ny journal där rättningen bokförs.

  Om du har automatuppdatering till bokföring aktiverat under arkiv - företagsuppgifter - fakturering - fliken grunduppgifter bokförs varje faktura automatiskt vid uppdateringen, du ser verifikationsnumret på varje faktura längst ut till höger på fakturajournalen i så fall.

  Har du inte automatuppdatering aktiverat skapas efter utskriften av journalen en bokföringsorder som är en sammanslagen journal.

  M v h

  (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.