Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Ser bara ett år efter SIE-import

Jag har 2 år i min sie-fil men ser bara ett år i Årsredovisningen

Kommentarer

 • Hej Benny!
  Gå in på fliken basuppgifter och sedan företagsuppgifter, gå in på knappen intervall räkenskapsår. Antagligen så har du bara ett år upplagt. Lägg in båda räkenskapsåren så får du fram båda åren i Årsredovisningen.

 • Det fanns bara ett år i sie filen. Kan jag importera ett tidigare år (2013) när jag redan börjat på 2014?

 • Hej!

  Du kan importera en ny SIE-fil som inkluderar båda åren, då uppdateras endast årets siffror och du slipper få dubbletter. Importerar du däremot endast ett tidigare år så tappar du årets siffror. 

  Om du inte har möjlighet att få fram en komplett SIE-fil kan du även redigera detta manuellt. För att redigera dina ingående saldon klickar du på fliken Balans och resultat och knappen Konton och saldon. Här får du klicka på funktionsknappen Lås upp och sedan manuellt uppdatera dina saldon för tidigare år.

  Hälsningar

 • Om man har ett bokföringsprogram som inte klarar av att lägga två år i sie-filen så måste man alltså manuellt registrera föregående år för att få det rätt?

  Ylva
 • hej!
  ja, det du får göra är att i konton/saldon under fliken Balans & resultat lägga in värden manuellt. Du få gå på funktionspanelen när du är i konton/saldon och låsa upp beloppsfälten så du kan lägga in värden.

  hälsningar
  Elenor

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.