Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sjukfrånvarostatistik

Hej

om jag drar ut historik på sjukfrånvaro för tidigare år finns även ett stycke med statistk med. Ex procent i sjukfrånvaro hos män och kvinnor osv.
Detta året kan jag inte få ut det. Vet ni varför det är 0% på alla olika variabler? Beror det på lön plus? Att man registrerar avvikelser på annat sätt än tidigare?

Kommentarer

 • Hej Nilla,

  Tidigare har detta varit en tvingande uppgift årsredovisningen,men precis som du säger så är det inte kopplat i Lön Plus eftersom detta inte längre är ett krav.

  Om du ändå vill kunna ta ut denna typ av rapport kan du manuellt göra en inställning på berörda systemlönearter som programmet genererar i samband med sjukfrånvaro. Gå i sådant fall in under Uppläggning - Lönearter - Mer-knappen - Systemlönearter och sortera förslagsvis listan efter namn genom att klicka på rubriken "Text". Redigera sedan de lönearter som avser sjukavdrag enligt bilden nedan (med korrekt antal timmar beroende på typ).  OBS! Vi vill bara understryka att eftersom vi egentligen inte hanterar detta i Lön Plus kan vi inte garantera att detta fungerar helt vattentätt.

  Ha en bra dag!

  Med vänlig hälsning

  Johan Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.