Se bild på skannad faktura

Hur kan jag se bilden på fakturan när den är inskannad och registrerad i systemet?

(Uppdaterad )

Kommentarer

 • Hej Carina,

  Du kan se det kopplade dokumentet på fakturan via knappen kontroll reskontra, sök reda på fakturan och dubbelklicka på den så syns bilden under knappen dokument.

  M v h

  Pelle Support
  (Uppdaterad )
 • Hej, jag har en följdfråga angående att se en scannad faktura. Vid själva registreringsmomentet så försvinner fakturan när jag ska kontera. Finns det möjlighet att se fakturan på skärmen samtidigt som den konteras? Hur är det när fakturan är ute på attest och attestören ska kontera fakturan, kan denne se fakturan vid kontering? Attestören kommer ju med största sannolikhet inte ha pappersfakturan framför sig och behöver då se fakturadetaljerna direkt på skärmen.

  Med vänlig hälsning
  Annika

  (Uppdaterad )
 • Hej Annika!

  Kan det vara så att fakturavyn hamnar "bakom" konteringsrutan? Så blir det för mig när jag testar, men det går att "dra" lite i fönstren för att på så vis kunna se fakturabilden samtidigt som man knackar konteringen.

  Vad gäller attesteringen så får man upp fakturabilden när man trycker på "Attestera" och kan därmed granska den även i det läget.

  Mvh,

  (Uppdaterad )
 • Hej, Men varför syns inte den inscannade lev fakturan i bokföringsläget? När jag går in under fliken Leverantörssreskontra och väljer att söka upp fakturan via Kontroll Reskontra. När jag klickar på aktuell faktura så finns ett dokument (1) kopplat till den vilket är fakturan. På samma blad står även vilken verifikation det är (L82).
  MEN om jag går in via Bokföring/Ver.kontroll till ver. L82 så finns där inget dokument kopplat. Vad är vitsen med det?
  Peter Lustig
  (Uppdaterad )
 • Hej!

  Det stämmer att fakturan inte ligger kopplad på verifikationen. Däremot kommer du direkt till reskontraposten där fakturan finns kopplad om du går in på ver.kontroll, markerar verifikationen och klickar på knappen ursprung.


  Med vänliga hälsningar
  Evelina Support
  (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.