Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Skicka företag som ligger i molnet till e-post

Hej - behöver skicka över data för två av företagen jag har i molnet till en mailadress - men hur jag än gör så får jag meddelandet att det inte går när företaget ligger just i molnet. Det måste ju gå på något vis - hur ska jag göra?

Kommentarer

 • Hej Maria,

  Det går tyvärr inte att säkerhetskopiera ett företag som ligger i molnet, dock går det att läsa ner en kopia lokalt. Vill du göra detta går du till arkiv - systemunderhåll - databas - databas i molnet - kopiera data från databas i molnet till lokalt företag - i rutan kopiera data till företag anger du ett nytt idnummer du vill ha på kopian - OK.

  Efter detta finns det en lokal kopia av företaget under arkiv - val av företag som du kan gå in i och sedan skicka företaget till mailadressen. När detta är gjort är det bäst att du tar bort den lokala kopian under arkiv - val av företag så att du inte av misstag råkar jobba i det lokala företaget.

 • Jag försöker men får upp att företaget är upptaget av användare #3 sedan 12.12 igår. Vi är bara två i mitt företag - hur tar jag bort #3?

 • Hej!

  Om du kikar under arkiv - systemunderhåll - användare, finns det en användare 3 där? Kika även under arkiv - systemunderhåll - databas - databas i molnet - användarrättigheter - befintliga användare i företaget.

  Den användaren måste logga ut för att det ska gå att kopiera ner företaget lokalt. Om ni inte vet att någon är inloggad, testa att logga in med denna användare nr3 i inloggningsrutan och logga sedan ut så borde spärren släppa. Om det inte fungerar får jag be vår tekniska avdelning fixa detta.

 • Nu fungerade det! Tack för snabb hjälp!

  Maria

 • Hej!

  Kanon!

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.