Skicka kontantfaktura på mail?

Hej!
Jag jobbar som frisör och jag ska snart börja använda ert faktureringsprogram för kontantfakturering.
När jag har registrerat en kontantfaktura och kunden har betalat kommer jag då ha möjlighet att välja att skicka kontantfakturan på mail istället för att skriva ut den till kunden?

En annan fråga,jag har lagt in både varor och tjänster i artikelregistret men bara varorna syns när jag ska registrera en kontantfaktura.
Jag måste klicka på knappen Artiklar för att komma åt mina tjänster?
Tacksam för svar.

(Uppdaterad )

Kommentarer

  • Hej,

    Om det är snabbkassan du använder klickar du på knappen Kvitto, markerar aktuellt kvittonummer och markerar att förhandsgranska utskriften. När den kommer upp på skärmen kan du välja pdf-knappen och att den ska skickas till en e-postmottagare där du anger kundens mailadress.

    På samma sätt gör du egentligen om du använder normal registrering, men för att komma till utskriften då väljer du enklast Skriv ut följt av Kontantfaktura.

    Både artiklar och tjänster ligger upplagda i samma register – artiklar. Om det är snabbkassan du använder kan du själv välja vilka som ska vara upplagda som snabbartiklar i listan ovanför Sök artikel. Inställningen gör du under Uppläggning – Artiklar där du på fliken Övrigt bockar för Visa i snabbkassa.

    (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.