Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Strul vid uppdatering (connection error)

När jag uppdaterar till ny version och kommit till Installation klar och klickar på "Starta om programmet" >"Slutför" får jag sedan upp felmeddelandet "Connection Error" (se bifogad fil). Alternativet "Försök att återupprätta kontakten ..." funkar inte , utan jag får avsluta programmet och starta om det för att få det att funka. Så har det varit vid flera uppdateringar tidigare också.

Bifogad fil:

Kommentarer

 • Hej,

  Detta felmeddelande betyder egentligen att man inte får kontakt med databasen och vanligtvis har det med ens internetuppkoppling eller brandvägg att göra. Men då du får igång det efter en omstart av programmet så är det rimligt att så inte är fallet här.

  Därför testade jag att göra flertalet uppdateringar till nya versioner samt inloggning mot molndatabas direkt efter uppdatering men jag får inte detta problem.
  Så på rak arm har jag inget förslag på snabb lösning utan vi behöver nog fjärrstyra och kolla på problemet vid en uppdatering för att hitta nånting. Men då det bara verkar komma vid uppdatering samt fungerar igen efter omstart av programmet är det kanske något man kan leva med tills vidare.

  Vi har programlösningar för allt från små nystartade företag till stora redovisningsbyråer.
  http://www.blinfo.se/program/bestall-dina-progr...
  14905

  MVH

 • Vid nästa programuppdatering ska jag försöka komma ihåg att ta kontakt med er och låta er göra den via fjärrstyrning så får vi se om felet kommer upp då.
  m v h
  Nils R

 • Hej, vi har 1 företag i molnet och flera användare. Nu har det kommit en programuppdatering och jag är systemadministratör så för mig gick det bra.
  Problemet är att de andra inte har rättigheter att uppdatera och jag vet inte hur jag ändrar på det. Jag ser bara min användare när jag loggar in?
  Gith Malmén
 • Hej,
  Varje dator har en egen användare, och man ser bara de användare som är på den specifika datorn.

  Med vänliga hälsningar,
  Tobias

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.