Till senaste kommentaren

Summering i förvaltningsberättelsen eget kapital, streck istället för 0?

Hej,
Kan man ändra så att summeringen i förvaltningsberättelsens specifikation av eget kapital blir ett streck i stället för en 0:a?

Anna (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej Anna!

    Tyvärr så finns det ingen sådan möjlighet i förvaltningsberättelsen. Programmet kommer alltid att skriva ut 0 där. Vill du ha streck så kan du skriva ut årsredovisningen till Word eller Excel under utskriftshanteraren när du är färdig och där manuellt ändra.
    Clara Support
  • Hej!

    Väntar fortfarande på svar (en vecka.....!?) på varför jag inte får med texten för eget kapital i förvaltningsberättelsen. Har återställt texten. Omuppdaterat programmet men fortfarande ingen text.

    Min kund väntar och börjar bli otålig.

    Tacksam för svar!
    Carin Åström
  • Hej Carin.

    Tyvärr så har vi inte sett någon inkommande ärende från dig för en vecka sedan. Någonting måste ha gått fel. Vi beklagar detta.
    Vi svarar på alla ärenden vi får in samma dag under kontorstid och dagen efter om frågan kommit in under kvällstid (vi svarar ej helgdagar).
    Jag provade att ringa dig nyss men kom bara till telefonsvar. Ring oss gärna på supporten 0650-54 14 03 så kan vi hjälpa dig. Vi behöver ev koppla upp oss mot din dator så att vi lättare kan hjälpa dig med ditt problem.
    Jenny Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.